Формування та організаційна підтримка комплексного консультаційного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності машинобудівних підприємств - Рибакова, Т.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано склад комплексного консультаційного забезпечення ЗЕД машинобудівних підприємств на основі системного аналізу і вибір моделей консультування для його реалізації. Для організації співробітництва з консультантами при виконанні проекту з комплексного консультаційного забезпечення ЗЕД обґрунтовано створення на машинобудівному підприємстві проектної структури управління ----------