Причинок до розвитку культу св. Миколая Мир-Лікійського - Зема, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У розвідці розглядаються особливості текстів, присвячених св. Миколаєві Мир-Лікійському в рукописних пам’ятках Київської митрополії.