Интегральный метод районирования рейтинговых показателей развития региона - Иванов, С.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Описано практику порівняльного аналізу соціально-економічного розвитку окремих районів у регіональному розрізі. Розкрито основні напрями з удосконалення методології розрахунку інтегральних коефіцієнтів розподілу економічних показників. Наведено конкретні приклади використання інтегрального методу районування рейтингових показників розвитку регіону. Ключові слова: районування, соціально-економічний розвиток, економічні показники.