Проблема доларизації в Україні та шляхи її вирішення - Шира, Н.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проаналізовано проблему доларизації, її види, позитивні й негативні сторони і вплив на економіку. Подано рекомендації щодо її зниження. Ключові слова: доларизація в Україні, проблеми, економіка, рекомендації.