Особенности функционирования предприятий черной металлургии и основные направления формирования и развития эффективного адаптивного управления - Нагорянская, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
На основі теоретичних досліджень у сфері адаптивного управління робиться спроба обґрунтування особливостей функціонування підприємств чорної металургії, а також основних напрямів формування і розвитку ефективної адаптивної системи управління. ----------