Податковий кодекс України як інструмент вирішення проблем бухгалтерського обліку податку на прибуток - Кучер, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто вплив прийняття Податкового кодексу України на бухгалтерський облік податку на прибуток. Ключові слова: податковий облік, податкові розрахунки, податок на прибуток, Податковий кодекс України.