Критерії оцінки ефективності структурної трансформації промислових корпорацій різними суб'єктами ринку - Голуб, Н.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто методичний підхід до визначення економічних інтересів учасників структурної трансформації промислових корпорацій, який передбачає врахування окрім інтересів «внутрішніх» й інтересів «зовнішніх» учасників, які прямо чи опосередковано взаємодіють із промисловою корпорацією. Систематизовано оціночні показники ефективності структурної трансформації промислових корпорацій за рядом критеріїв, які враховують інтереси різних суб’єктів ринку. Ключові слова: промислові корпорації, економічні інтереси, ринки.