Особливості банківського маркетингу в Україні - Капралов, Р.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено організаційно-економічні проблеми маркетингової діяльності українських банків в умовах становлення ринкового механізму, проаналізовано сутність і визначено стратегії маркетингової діяльності банків, обґрунтовано напрями підвищення ефективності маркетингової діяльності. ----------