Анализ процессов региональной и отраслевой концентрации капитальных инвестиций Украины - Коник, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проведено аналіз процесів концентрації капітальних інвестицій по регіонах і галузях реального сектору економіки (РСЕ), у результаті чого визначено структуру регіональних і галузевих капітальних інвестицій України. Розраховано коефіцієнти структурних зрушень, а також рівня концентрації капітальних інвестицій регіонів і галузей РСЕ України. Ключові слова: капітальні інвестиції України, аналіз, регіони, галузі.