Стратегические аспекты применения конкурентного бенчмаркинга на промышленном предприятии - Гончарук, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтовано застосування методу оболонки вільного розміщення в конкурентному бенчмаркінгу. Розроблено методичні положення щодо здійснення конкурентного бенчмаркінгу на промисловому підприємстві, що дозволяють поетапно виробляти і приймати стратегічні рішення, які забезпечують досягнення межі ефективності та лідерство на ринку. Ключові слова: бенчмаркінг, промислове підприємство, стратегічні рішення, ринок, ефективність.