Розробка моделі стратегічного управління гірничодобувного підприємства - Паршин, Ю.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розроблено й обґрунтовано модель управління гірничодобувним підприємством. Визначено окремі складові блоки моделі та багатообразні компоненти складної системи. Ключові слова: гірничодобувне підприємство, моделі управління, система.