Основные положения концепции инновационной системы - Ахромкин, Е.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено проблему формування і функціонування інноваційної системи та її елементів. Визначено структуру інноваційної системи. Ключові слова: інноваційна система, інституціональна підсистема, інноваційна інфраструктура, ринкова підсистема.