Доверие как базовый параметр институциональной среды в банковском секторе - Матюшин, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено проблему довіри населення до комерційних банків як базового параметра інституціонального середовища в банківському секторі, обґрунтовано пропозиції щодо його укріплення. Ключові слова: банківський сектор, довіра, інституціональне середовище.