Методи підвищення організаційно-економічного рівня виробництва - Іщук, С.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено залежність між основними техніко-економічними показниками діяльності підприємства і тривалістю виробничого циклу. Обґрунтовано способи скорочення виробничого циклу, зокрема, шляхом регулювання коефіцієнта зростання витрат у процесі виготовлення продукції і вдосконалення організації транспортних операцій у цехах промислових підприємств. ----------