Продуктивність сої залежно від застосування вапнякових добрив, мікробних препаратів, макро- і мікроелементів - Дерев’янський, В.П.; Власюк, О.С. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Вивчено вплив комплексу факторів (вапнування ґрунту, обробка насіння і посівів мікробними препаратами та позакореневе внесення макро- і мікроелементів) на продуктивність сої. Виявлено композиції, які дозволяють прискорити ріст і розвиток рослин, зменшити поширення хвороб, підвищити продуктивність та покращити якість продукції.