АРМ продавца малого предприятия по торговле промышленными товарами - Кравченко, В.И.; Сагайда, П.И.; Кравченко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто комерційну діяльність малої промтоварної крамниці і для автоматизації обробки економічної інформації розроблено інформаційну модель та програмне забезпечення автоматизованого робочого місця продавця. ----------