Еволюція галузевого дослідництва в Україні - Мусієнко, М. (Вісник НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Вергунов В.А. Полтавське дослідне поле: становлення і розвиток сільськогосподарської дослідної справи в Україні (до 125-річчя дер жав ного дослідництва в агрономії та тваринництві). — К., 2009. — 220 с. — (Іст.-бібліогр. сер. «Аграрна наука України в особах, документах, бібліографії». Кн. 28).