Экономический рост, экономическое развитие или развитие экономики? Критерии и основные показатели - Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Визначено критерії, що розмежовують поняття економічного зростання, економічного розвитку та розвитку економіки. Запропоновано систему основних показників, які дозволяють комплексно оцінити ці процеси. ----------