Тенденції формування корпоративних структур у промисловості України - Федулова, Л.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розкрито роль корпоративного сектору в забезпеченні інноваційного розвитку економіки. Визначено та обґрунтовано основні тенденції формування та розвитку великих корпоративних структур в українській промисловості. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення державної економічної політики в контексті ефективного застосування організаційного ресурсу корпоративних структур. ----------