Оценка инвестиционного риска в Донецкой области - Будяков, В.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто теоретичні особливості впливу інвестиційного ризику на інвестиційну діяльність у регіоні. Наведено показники інвестиційної активності в Донецькій області. Визначено кількісні параметри складових інвестиційного ризику в Донецькій області. ----------