Наукова періодика: тенденції та проблеми випуску і розповсюдження - Радченко, А. (Вісник НАН України, 2010)
У конференц-залі НВП «Видавництво «Наукова думка» НАН України 27 січня 2010 року за ініціативою Науково-видавничої ради НАН України відбулася робоча нарада представників редакцій і редакційних колегій наукових журналів Національної академії наук України.