70-річчя члена-кореспондента НАН України О.Ю. Лукіна (Вісник НАН України, 2010)
5 лютого виповнилося 70 років відомому в Україні та за її межами вченому-геологу членові-кореспондентові НАН України Олександрові Юхимовичу Лукіну.