70-річчя члена-кореспондента НАН України М.О. Стржемечного (Вісник НАН України, 2010)
15 лютого виповнилося 70 років відомому в Україні фізикові члену-кореспонденту НАН України Михайлові Олек сійовичу Стржемечному.