50-річчя члена-кореспондента НАН України А.О. Авраменка (Вісник НАН України, 2010)
21 лютого виповнилося 50 років відомому в Україні та за кордоном ученому в галузі теплофізики членові-кореспондентові НАН України Андрієві Олександровичу Авраменку.