Ресурсно-відтворювальний підхід до оцінки конкурентоспроможності підприємства - Акмаєв, А.І.; Коваленко, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Надано рекомендації щодо вдосконалення підходів до оцінки конкурентоспроможності підприємств в умовах інтеграції економіки України у світовий економічний простір. Запропоновано ресурсно-відтворювальний підхід до оцінювання конкурентоспроможності підприємства. ----------