Специфіка застосування методів фінансово-економічного аналізу - Гилка, У.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано схему, за якою можна підбирати або адаптувати певні методи аналізу відповідно до профілю підприємства. Запропоновано підходи до встановлення відповідності між характеристиками підприємства і особливостями методів економічного аналізу. -----------