80-річчя члена-кореспондента НАН України В.В. Сльозова (Вісник НАН України, 2010)
9 березня виповнилося 80 років знаному вченому в галузі матеріалознавства членові-кореспондентові НАН України Віталієві Валентиновичу Сльозову.