80-річчя члена-кореспондента НАН України К.М. Степанова (Вісник НАН України, 2010)
24 березня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі фізики плазми та керованого термоядерного синтезу членові-кореспондентові НАН України Костянтинові Миколайовичу Степанову.