70-річчя члена-кореспондента НАН України П.Ф. Олексенка (Вісник НАН України, 2010)
30 березня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі оптоелектроніки, фізики напівпровідникових приладів, твердотільної електроніки і приладобудування членові–кореспондентові НАН України Павлові Феофановичу Олексенку.