Механізми вдосконалення управління інноваційною діяльністю в умовах економічної нестабільності - Галиця, І.; Шевченко, М.; Галиця, О. (Вісник НАН України, 2010)
Розглядаються особливості глобально-постіндустріального розвитку. Досліджено методичні основи системи моніторингу, прогнозування, планування і забезпечення реалізації інноваційної діяльності та головні засади механізму її функціонування.