70-річчя члена-кореспондента НАН України Р.І. Костика (Вісник НАН України, 2010)
26 травня виповнилося 70 років видатному вченому в галузі фізики Сонця та космічного приладобудування членові-кореспондентові НАН України Романові Івановичу Костику.