60-річчя члена-кореспондента НАН України Д.М. Говоруна (Вісник НАН України, 2010)
18 травня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі молекулярної та квантової біофізики членові-кореспондентові НАН України Дмитрові Миколайовичу Говоруну.