80-річчя члена-кореспондента НАН України Л.Г. Розенфельда (Вісник НАН України, 2010)
3 червня виповнилося 80 років знаному вченому в галузі медичної радіології членові-кореспондентові НАН України, віце-президенту АМН України академікові АМН України Леонідові Георгійовичу Розенфельду.