80-річчя члена-кореспондента НАН України П.І. Фоміна (Вісник НАН України, 2010)
20 червня виповнилося 80 років видатному вченому в галузі астрофізики, квантової теорії поля та фізики елементарних частинок членові-кореспондентові НАН України Петрові Івановичу Фоміну.