50-річчя члена-кореспондента НАН України Н.М. Мхітаряна (Вісник НАН України, 2010)
16 червня виповнилося 50 років знаному вченому в галузі відновлювальної енергетики членові-кореспондентові НАН України Нверу Мнацакановичу Мхітаряну.