Формирование и распределение валютной выручки предприятий - Гречаная, С.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто ряд проблемних питань, що виникають на практиці та пов'язані з формуванням і розподілом валютної виручки підприємств. Проаналізовано напрями витрат коштів в іноземній валюті та виділено найбільш суперечливі з них. Запропоновано шляхи вирішення цих протиріч і підвищення ефективності використання валютної виручки. ----------