Конструктивные особенности механизма циклического развития производства - Иванов, Е.Т. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розкрито загальний зміст і сферу застосування теоретичної епіроніки, описано конструктивні елементи простого та розширеного відтворення і основні особливості механізму циклічного розвитку виробництва. ----------