Еволюційний підхід до розвитку теорії стратегії підприємства - Швець, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено формування і розвиток стратегії підприємства як галузі наукової і практичної діяльності. Саме прийняття і розвиток даної концепції пояснюють виникнення, зростання та успішність діяльності багатьох всесвітньо відомих консалтингових фірм. ----------