Технологический аспект инноваций на угольных шахтах - Сапицкая, И.К. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Визначено технологічні фактори, які впливають на інноваційну стратегію вугільнишахт. Охарактеризовано рівні зміни технології в процесі видобутку вугілля. Обґрунтовано доцільність упровадження інноваційних технологій, зокрема "безлюдної виїмки" на тонких вугільних шарах шахт Донбасу. ----------