Себестоимость в оценке экономической эффективности убыточных угольных шахт Украины - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Дано визначення поняття «гранична собівартість» з погляду визнання конкретної шахти низькоефективною, запропонований показник істотно підвищує об'єктивність оцінки стану шахти при вирішенні питання про адресне фінансування окремих технологічних ланок підприємства. ----------