Перебіг процесу індивідуації в контексті кризи середини життя - Коваль, М. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Стаття містить теоретичний огляд проблеми кризи середини життя в Юнґівській традиції. Детально розглянуто перебіг процесу індивідуації та місце в ньому кризи середини життя. Виділено головні етапи перебігу кризи та акцентовано увагу на внутрішньопсихологічних процесах, які відбуваються на кожному її етапі.