Три фактора успеха крупного бизнеса Украины на международном рынке - Саламатина, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено три фактори успіху національного бізнесу на міжнародному ринку: людський, виробництва і фактор ринку. Роглянуто складові вартості циклу експлуатації виробів, які впливають на його конкурентоспроможність і вибір клієнтів на міжнародному ринку. ----------