Оценка эффективности функционирования местных органов исполнительной власти - Баранов, C.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
На основі кореляційно-регресійного аналізу встановлено залежності питомих бюджетних видатків на управління від характеру розселення населення в регіоні. -----------