Філософська інтерпретація базових біблійних образів у контексті християнського світогляду - Андрієнко, О.; Андрєєва, Т. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Проаналізовано філософський зміст основних біблійних образів – Бога, людини, гріха, Апокаліпсису, Царства Божого тощо в контексті християнського світогляду. Зроблено висновок про те, що Біблія має не лише релігійний, а й філософський зміст, а її образи використовували в багатьох соціальних та ідеологічних ученнях.