Міфологічний час-простір у повісті М. Гоголя "Вій" - Якуц, Р. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Проаналізовано повість М. Гоголя "Вій" як приклад отекстованого міфу. Особливу увагу звернено на художній простір і час, семантичні особливості часово-просторової міфологічної символіки.