Співвідношення іміджу та психологічного профілю політичного лідера - Шурко, О.; Новик, А. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Досліджено специфіку співвідношення політичного іміджу та психологічного профілю лідера, як взаємопов’язаних складових частин виборчої кампанії. З огляду на те, що останнім часом виборчі кампанії в Україні проходять під знаком жорсткої лідерської конкуренції, питання політичного іміджу кандидатів стало ключовим. Позитивна візуалі- зація суб’єкта в очах виборців стала запорукою успішно проведеної кампанії. Стаття адресована фахівцям, які займаються практичною політологією, викладачам та студентам відділення політології.