Лазерні інформаційні технології зондування інформаційних полів деформації поверхневих структур енегрноактивних агрегатів та будівельних конструкцій - Сікора, Л.С.; Друк, Н.Р. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
В статі розглянуто підходи до побудови моделей вібраційних полів деформації поверхні та їх лазерне зондування для оцінки рівня надійності конструкцій.