60-річчя члена-кореспондента НАН України Б.Ю. Корніловича (Вісник НАН України, 2010)
15 серпня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі фізичної хімії, радіохімії та хімічної технології членові-кореспондентові НАН України Борису Юрійовичу Корніловичу.