50-річчя члена-кореспондента НАН України В.І. Мунтіяна (Вісник НАН України, 2010)
3 серпня виповнилося 50 років знаному вченому в галузі оборонної економіки, національної безпеки та інформаціології членові-кореспондентові НАН України Валерію Івановичу Мунтіяну.