Целеполагание в системах принятия решений - Берсуцкий, А.Я. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто особливості формування цілей прийняття рішень при виникненні проблемних ситуацій. Наведено класифікацію цілей відповідно до результатів і часових аспектів. ----------